Trunk Nutella 4 materials!

για ελληνικά βλέπετε ποιο κάτω ....

only 4 materials

       600 grams. nutella or chocolate spread
400 grams. chocolate chopped
                                     200 grams. petit-beurre biscuits (or other of your choice)
                       60 grams. ramming hazelnuts in a food processor

Performance

Put the nutella (or nutella) with chocolate in a small saucepan and heat over low temperature.
Mix together with a rubber spatula to melt and unite the two materials.
We use an oblong cake tin preferably silicone, otherwise Butter our form first and then lay on the baking sheet.
Spread a layer of biscuits, then pour spoonfuls of the chocolate mixture. Continue in this manner until all our materials.
Sprinkle the surface of the trunk with the nuts and place the cake in the refrigerator for a few hours until stabilization.

___________________________________________________________________________

Υλικά
600 γραμμ. nutella ή μερέντα
400 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
200 γραμμ. μπισκότα πτι-μπερ (ή άλλα της αρεσκείας σας)
60 γραμμ. φουντούκια χοντροαλεσμένα στο μούλτι
Εκτέλεση
Βάζουμε τη nutella (ή τη μερέντα) μαζί με τη σοκολάτα σε ένα μικρό κατσαρόλι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.
Ανακατεύουμε παράλληλα με μια ελαστική σπάτουλα, μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν τα δύο υλικά.
Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ κατά προτίμηση σιλικόνης, διαφορετικά βουτυρώνουμε πρώτα τη φόρμα μας και κατόπιν τη στρώνουμε με λαδόκολλα.
Απλώνουμε μια στρώση μπισκότα και κατόπιν ρίχνουμε κουταλιές από το σοκολατένιο μίγμα. Συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.

Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κορμού με τα φουντούκια και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.

source -- http://tompizeli.eu/2015/05/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BDutella-%CE%BC%CE%B5-4-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF.html