Affordable, easy and juicy sweet with coconut from Alice and "Smells and tastes!"
Ingredients for the cake
2 eggs
200ml milk
100ml oil
100g. sugar
200g. flour
1 teaspoon baking powder
2 tbsp cocoa
For the cream
1 l. milk
1 cup sugar
7 tsp. tablespoons semolina
200 g. betel
if you want you can add a little white chocolate approximately 30.40 grams.
Preparation
Boil the milk and then add the semolina and sugar, even boil 10 minutes until the clot. Remove the pan from the heat and add the coconut. Allow the meal to cool or you can use lukewarm.
For the cake
Put all the ingredients for the cake in a bowl stir them by hand or with mixer.
Grease and put flour in a pan dimensions 25 * 34 ek.peripou. Place half of the mixture for the cake and baked at 170 degrees for about 10 minutes (it need not be very baked (both not sink in cream cake). Place the cream over the cake and then put the remaining mixture the cake and baked together for even 15-20 limpet about.
The sweet must be baked in a moderate temperature not turn up your oven.
Above you can put chocolate icing or put coconut. You can leave it as is and because the cake is smooth.
*******************************************************************Οικονομικό,εύκολο και ζουμερό γλυκό με ινδοκαρυδο από την Αλίκη και το «Μυρωδιές και νοστιμιές» !
Υλικά
Για το παντεσπάνι
2 αυγά
200ml γάλα
100ml λάδι
100γρ.ζάχαρη
200γρ.αλεύρι
1 κουταλάκι baking powder
2 κουτ.σούπας κακάο
Για την κρέμα
1 l. γάλα
1 ποτήρι ζάχαρη
7 κουτ. σούπας σιμιγδάλι
200 γρ. ινδοκαρυδο
αν θέλετε μπορείτε να προσθέτετε λίγη άσπρη σοκολάτα περίπου 30,40 γρ.
Προετοιμασία
Βράζετε το γάλα και στην συνεχεια προσθέτετε το σιμιγδάλι και την ζάχαρη,τα βράζετε ακόμα 10 λεπτά μέχρι να τα πηξουν.Αφαιρείτε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτετε το ινδοκαρυδο. Αφήνετε το σιμιγδάλι για να κρυώσει ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χλιαρό.
Για το παντεσπάνι
Βάζετε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι σε ένα μπολ για να τα ανακατώσετε με το χέρι ή με το μίξερ.
Βουτυρώνετε και βάζετε αλεύρι σε ένα ταψί διαστάσεων 25*34 εκ.περίπου. Βάζετε το μισό μίγμα για το παντεσπάνι και το ψήνεται στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου (δεν χρειάζεται να είναι πολύ ψημένο(Τόσο όσο να μην βουλιάζει η κρέμα στο παντεσπάνι).Βάζετε την κρέμα πάνω από το παντεσπάνι και στην συνεχεια βάζετε το υπόλοιπο μίγμα από το παντεσπάνι και τα ψήνεται όλα μαζί για ακόμα 15-20 λεπά περίπου.
Το γλυκό πρέπει να ψηθεί σε μέτρια θερμοκρασία μην δυναμώνετε τον φούρνο σας.
Από πάνω μπορείτε να βάλετε γλάσο σοκολάτας ή να βάλετε ινδοκαρυδο. Μπορείτε να το αφήσετε και όπως είναι επειδή το παντεσπάνι είναι λείο.