cooking

Chicken fillet with mushroom cream


scroll down for greek

Ingredients:
400 g chicken fillets
3 tablespoons butter
2/3 tea cup of mushroom
 2 tea cup milk 1 tablespoon flour
1/2 cup brown white wine rosemary salt black sesame chili pepper
Preparation:
In saucepan melt butter decided on the fillet of sailor in spices and salt. Once fillets have taken a few pages ... add mushrooms. As well mix the flour and then add the milk. Once measures thickens .... quenching wine.
************************************************************************
Συστατικά:
400 φιλέτα κοτόπουλο g
Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας
2/3 φλυτζάνι τσαγιού μανιτάρια
  2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1/2 φλιτζάνι καφέ λευκό κρασί δεντρολίβανο αλάτι μαύρο σουσάμι καυτερή πιπεριά
Προετοιμασία:
Σε κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και προσθέτουμε το μαριναρισμένο  φιλέτο σε μπαχαρικά και  αλάτι. Όταν τα φιλέτα έχουν πάρει κάπως χρώμα ... προσθέστε τα μανιτάρια. ανακατεύουμε το αλεύρι και στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα. Μόλις  πυκνώνει .... σβήνουμε με  κρασί.
Read more at: www.living.al